Fotografie is ...

het stoppen van de tijd en het moment eeuwig vasthouden

Een compliment dat we bij ons heel vaak te horen krijgen is: het was heel leuk, lekker ongedwongen en de foto’s zijn echt ontzettend mooi geworden!

Bij ons leeft er een ongedwongen en gezellige sfeer wat de kwaliteit van de fotoshoot ten goede komt want tenslotte is goed teamwork bepalend voor super mooie foto’s.

Waarom een fotoshoot? Is dat wel iets voor mij/ons?

De tijd gaat voorbij, kids worden groter, jouw herinneringen vervagen. Laat deze mooie momenten niet passeren zonder tastbare herinneringen. Een mooie foto tovert telkens een glimlach op ieders gezicht. Ik luister graag naar wat jij/jullie graag wil(len) en begeleid je doorheen de fotoshoot zodat de opnamen een unieke ervaring worden.!

Mooie impressies van unieke momenten !

Fotoshoots

Wat ontvang ik voor de prijs van de fotoshoot?

De prijs omvat de fotoshoot, de professionele bewerking van de geselecteerde beelden, die je online via een doorgestuurde link kan bewonderen. Daarna kunnen jullie een keuze maken voor vergrotingen, albums, fotoboxen alsook wanddecoraties.
We adviseren u graag bij uw keuze. U kan alle items rustig bekijken alvorens definitief uw keuze te maken.

Foto’s in hoge resolutie kunnen na de fotoshoot aangekocht worden, maar zijn niet inbegrepen in de prijs van de shoot.

Zwangerschap

Bij voorkeur in de 31ste tot 34ste zwangerschapsweek. Draag enkele uren voor je komst naar de studio losse kledij zodat er geen aftekening is van kledij op je blote buik. Fotoshoot op locatie buiten? Absoluut! Laat je inspireren door mijn portfolio.

Newborn

Bij voorkeur tussen de 4e en 15e dag na de bevalling. Voor je komst naar de studio kan je, je baby een badje geven met badolie en hem/haar daarna insmeren met badolie of babymelk. Zo is je kleintje lekker ontspannen en heeft hij/zij een zacht huidje...

Kids

Kids zijn het best te fotograferen na hun middagdutje, of vroeg in de voormiddag, dan zijn uw kids op hun best! Breng een accessoire mee waarbij je kind zich op zijn/haar gemak voelt. Favoriete knuffel, autootje, popje, ...

Gezin

Voor een gezinssessie neem ik jullie mee naar een mooie buitenlocatie. Stem de kleding op elkaar af. Spreek af welke kleurtinten jullie gaan dragen. Dit is zeker een pluspunt en maakt van jullie samen op foto een mooi en tijdloos geheel.

Cake Smash

Een cake smash is een leuke fotoreportage ter gelegenheid van de 1e verjaardag van jullie kindje. In een feestelijke setting maken we de allerleukste foto’s met een zelf meegebrachte cup-cake als hoofdonderdeel.

Eerst maken we enkele foto’s van jullie kapoen in zijn of haar verjaardags-outfit, dan komt die overheerlijke taart erbij en smashen maar! Indien gewenst op het einde van de fotoshoot gaat jullie kindje in een verfrissend badje om de botercrème af te spoelen. Ook hier worden dan enkele leuke foto’s van gemaakt.

Lina Design Fotografie Smash Cake
Lina Design Fotografie Smash Cake
Lina Design Fotografie Smash Cake
Lina Design Fotografie Smash Cake

Communie fotoshoot

De keuze kan zowel in de studio of buitenlocatie. Eigen aan het karater van uw communicant. Speelt hij/zij een instrument, hebben ze een bepaalde hobby, ... alles kan tijdens de fotoshoot mee aan bod komen in mate van het mogelijke.

Het is immers een speciaal moment in hun leven! Van zodra ik wat meer weet over de communicant en de kledijkeuze bekend is kan ik wel wat voorstellen doen.

Cadeau bon - A gift of memories -

Een cadeaubon  en fotoshoot is een geweldig geschenk, daar scoor je zeker en vast mee. Zo maken we samen een cadeaubon op maat, voor een bepaald bedrag of een bepaalde formule. Neem dan gerust contact met ons op.

Je fotoshoot is geboekt … maar nu...

Ik geef je daarom graag volgende tips mee:

  • Eénvoud siert, want alle aandacht gaat naar jou
  • Vermijd daarom streepjes, ruitjes, grote opdrukken, patronen, grote bloemmotieven, grote logo’s of merken in de kledij. Kom je voor een groepsfoto? Stem de kleding op elkaar af. Spreek af welke kleurtinten jullie gaan dragen. Dit is zeker een pluspunt en maakt van jullie samen op foto een mooi en tijdlozer geheel!
  • Graag geen GSM, sleutels, ... in de broekzakken
  • Zorg voor nette verzorgde schoenen. Breng deze eventueel apart mee zodat de onderzool proper is voor in de studio.
  • Bij de kids zien we graag blote voeten op de foto, dus gewassen propere voetjes zijn wel aan te raden.
  • Alle kindjes met propere snoetjes op de foto. Neem best wat vochtige doekjes mee, zeker in geval van verkoudheid!
Ja hoor, jullie zijn allemaal fotogeniek !

Graag eens in the picture?

Bel ons voor een afspraak
of stuur ons een mailtje